Despre noi

Colectivul firmei noastre oferă soluţii inteligente şi rapide care permit companiei noastre flexibilitate şi adaptare la nevoile clienţilor noştri pe pieţe diferite. Mobilizând experienţa noastră internaţională, putem obţine rezultate rapide, cost-eficiență şi orientare spre cea mai bună calitate.

kezfogas

Firma noastră din 2008 este autorizată în a desfășura activități în cadrul serviciului intern și extern de prevenire și de protecție în Securitate și Sanătate în Muncă . In cadrul SSM  permanent ne ocupăm de evaluarea riscurilor de accidente și îmbolnăvire profesională la locul de muncă, Instructiuni şi instruiri generale şi specifice .

Din 2012 am dezvoltat latura industrială a firmei în domeniul vânzarea armăturilor industriale și anume: în domeniul robinetelor industriale, robinetelor sanitare, țevi pentru apă si canalizare, rețele de aburi, gaze, fluide din  industria chimică, industria petrolieră, farmaceutică, alimentară, energetică, LNG utilizate în diferite medii ca de exemplu  normal, criogenic şi sărat.

Am consolidat parteneriate solide cu renumiti producători de armăturilor industriale, firmele  Herose GMBH din Germania şi Meca Inox din Franţa, societatea noastră fiind unic reprezentant, în Romania, a acestora.

Partenerii nostrii, firmele producãtoare sunt certificate conform ISO 9001, care garantează calitatea produselor în orice circumstanțe.

Așteptăm cu interes propuneri și recomandări din partea dvs. pentru inițierea colaborării între firmele noastre.

Echipa   Eco King SRL